Alege o navigatie potrivita pentru autoturismul tau

Navigatiile sunt sisteme complete ce te pot ajuta in traseele lungi pe care le efectuezi cu masina. Fie ca vorbim despre o aplicatie GPS sau despre muzica, video sau chiar de streaming, in orice caz este utila o navigatie. Daca dispune si de un sistem de operare Android, atunci cu atat mai mult ai nevoie de ea. Alege o navigatie potrivita pentru autoturismul tau, plaseaza o comanda online si vei primi cadou o camera de marsarier!

Pentru a beneficia de cadoul din urma trebuie sa intri pe site-ul navigatiiandroid.ro. Pe site gasesti o gama variata de navigatii pentru diferite modele si marci ale autoturismelor. Comanda se face doar dupa ce ai cautat in lista marca si modelul masinii tale. In acest fel, navigatia se va potrivi perfect in bord si nu va avea nevoie de ajustari. Nu trebuie ca masina ta sa fi dispus in trecut de o navigatie, pentru ca acestea se integreaza in habitaclu fara prea mult efort.

O navigatie auto este ideala pentru orice sofer. In drumurile lungi, pana la serviciu, pana la scoala copiilor sau chiar intr-o vacanta, aceste sisteme te ajuta sa te relaxezi si totodata sa ramai atent la drum. Prin aplicatiile de GPS vei vedea traseul exact, cum ajungi si ce obstacole pot aparea pe parcurs, iar cu celelalte poti face apeluri telefonice, poti vizualiza un clip sau chiar un film.

Selecteaza marca si modelul masinii, apoi alege sistemul de navigatie dorit!

Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie mai multe modele si marci de autoturisme dintre care o poti alege pe a ta. La fiecare dintre acestea gasesti alte tipuri de navigatii, cu mai multe sau mai putine performante. Alaturi de ele, daca vei plasa o comanda, vei primi cadou si o camera de marsarier extrem de utila in trafic si nu numai.

Selectarea acestor criterii este esentiala pentru a alege modelul corect al navigatiei. Aeasta se va incadra perfect in habitaclu si nu va avea nevoie de alte modificari in bord sau la instalatia electrica. In pachetul sau sunt disponibile toate cablurile necesare pentru instalare, cat si cele auxiliare.

Te pot bucura de navigatia comandata in doar cateva ore! Aceasta se instaleaza relativ simplu, insa daca nu te pricepi este important sa apelezi la un specialist in acest domeniu.

Intra in universul multimedia cu ajutorul navigatiei!

Navigatia poate fi folosita pentru numeroasele avantaje pe care le are, inclusiv pentru ca o poti folosi la fel ca pe telefonul mobil. Odata instalata, aceasta se poate conecta la telefonul tau prin functiile Bluetooth sau MirrorLink, iar mai apoi o poti folosi pentru mai multe actiuni. Prin intermediul ei poti prelua sau inita apeluri, poti asculta mesaje vocale, poti verifica retelele de socializare sau poti asculta muzica.

Cele de pe site au functia Dual Zone care iti permite sa asculti muzica in timp ce folosesti GPS-ul. Vocile se suprapun atunci cand este necesar, pentru ca soferul sa inteleaga indicatiile oferite de GPS. De asemenea, poti descarca toate aplicatiile de pe telefonul mobil.


Leave a Reply