Botosaneanul.ro – site de stiri online unde adevarul este prezentat asa cum este

Din pacate nu toate sursele de unde ne informam zilnic sunt veridice. Ceea ce este o mare problema, fiindca stim cu totii ca exista destui oameni creduli, usor influentabili, iar cu propagarea informatiilor incorecte se poate face destul de mult rau.

Stirile false nu le putem opri, mai ales pe internet. Insa putem alege sa ne informam de la trusturi de presa de incredere, sa citim articole de calitate ce au un temei bazat pe dovezi si sa nu credem chiar tot ce se afla la televizor sau pe social media, fiindca nu tot ce zboara se mananca.

Un trust de incredere pe care te poti baza mereu atunci cand doresti stiri de actualitate si veridice este Botosaneanul. Dupa cum este si numele, acest site de stiri informeaza locuitorii orasului Botosani despre tot ce se petrece in judet, in tara, dar si la nivel international. Asadar orice cititor, fie ca este din acest oras sau nu, poate citi aici articolele redactate in mod profesional de care este interesat.

Ce poti citi pe botosaneanul.ro

Acest site de stiri Botosani online ofera cititorilor categorii diversificate din care se pot informa. Gasesti aici stiri si investigatii din domenii precum sport, social, sanatate, politica, invatamant, servicii secrete, servicii publice, administratie, imobiliare, finantari externe. Tot aici poti citi interviuri interesante luate oamenilor din Botosani, unor profesori sau politicieni, anchete saptamanale ale unor situatii problematice si chiar si stirile zilei.

De asemenea, aici se regasesc la categoria de breaking news stiri cutremuratoare din acest judet, in principal cu accidente grave ce se intampla din cauza inconstientei, ce distrugeri au avut loc in urma furtunilor, stiri despre luarea de mita in diverse institutii publice si multe altele de acest gen. Tot aici regasesti si categoria de top news, cu stirile de senzatie din acest moment.

Bineinteles, pe botosaneanul.ro, pe langa scandalurile din lumea politica si cele din politie ce se intampla in acest oras, totusi regasesti aici si stiri despre oameni valorosi ce au ajuns o mandrie pentru orasul Botosani. Sa nu uitam ca fiecare oras si tara are uscaciunile sale si la fel este si in presa. Dar asta nu inseamna ca nu gasim si lucruri bune.

Acceseaza site-ul oficial www.botosaneanul.ro si citeste stiri de calitate, unde adevarul este pus sub lupa si prezentat exact asa cum este el.

Contact:

redactie@martorincomod.ro


Leave a Reply