Cadouri

Trebuie sa recunosc ca analizand oferta cosurilor mi-au facut cu ochiul cele din categoria cosurilor Traditionale Romanesti. Imi place atat aspectul rustic cat si continutul, adica produse traditionale. Stergarul traditional romanesc , din punctul meu de vedere, face toti banii imbogatind cosul si produsele cu simboluri autentice romanesti. Ce poate contine un astfel de cos? In primul rand nelipsitul cozonac traditional, vin, slibovita, dulceturi si gemuri alese, carnati traditionali romanesti, siropuri, muraturi taranesti si bineinteles faimosii carnati de Plescoi. Hmmm, un paradis gustativ intr-un cos impletit…

Pe principiul “gestul conteaza” am gasit si cateva cosuri destul de consitente la preturi destul de accesibile, dar si cosuri exclusiviste ce contin bauturi alese, trabucuri fine, foie gras de rata sau gasca, bomboane de ciocolata, branza brie, cafea de calitate superioara si chiar sampanie Dom Perignon.

Acum, in functie de buget, alegeti ce credeti ca s-ar plia mai bine pe portmoneul fiecaruia, dar daca va trece cumva prin cap sa-mi trimiteti un astfel de cos de Craciun am rugamintea sa ne consultam putin inainte.


Leave a Reply