Ce poti face cu Ahrefs si la ce te ajuta?

N-am fi stiut foarte multe despre Ahrefs daca nu gaseam discount Ahrefs mai exact locul de unde mi-am facut abonament la peste 80 de conturi pe utilitare SEO de cea mai buna calitate.  Iata ce declara specialistii de la Ahrefs.

Consultati estimarile de trafic pentru toate paginile clasate in top 10

Aceasta este una dintre caracteristicile mele preferate Ahrefs, si sunt sincer surprins ca este inca unic pentru noi.

Introduceti orice interogare de cautare (indiferent de cat de bizara este) in Keyword Explorer si vom trage rezultatele de cautare de top, impreuna cu o estimare a volumului de trafic lunar de cautari organice pe care fiecare le primeste.

Prezentare generala SERP pentru cuvantul cheie, “sfaturi pentru SEO”, prin Ahrefs Keywords Explorer

Asadar, putem vedea ca lista noastra cu 75 de sfaturi SEO se situeaza in pozitia # 4 pentru “sfaturi SEO” si primeste in fiecare luna aproximativ 896 de vizitatori de la Google.

Dar acesta nu este traficul total estimat al paginii. Traficul estimat este numai din tara pe care o vizualizati pentru SERP-uri (in acest caz, Statele Unite).

Au scazut pana la 144 vizite lunare estimate. Asta pentru ca acestea sunt doar din Marea Britanie.

Doriti sa vedeti estimarea traficului pentru toate tarile? Doar atingeti panglica de langa adresa URL.

Destul de cool, nu? Iata cateva vesti bune:

Aceasta functionalitate “SERP checker” este integrata in toate uneltele din Ahrefs, astfel incat aceste informatii vor fi intotdeauna la indemana.

Imi place atat de mult aceasta caracteristica mica, incat am dedicat destul de mult un articol intreg.

Esenta este urmatoarea: de ce  va fixati pe volumul de cautare al unui cuvant cheie individual atunci cand o singura pagina se clasifica, de obicei, pentru mii de interogari de cautare corelate si atrage trafic de cautare din toate acestea?

Consultati istoricul clasamentului paginilor dvs. pentru orice cuvant cheie

Nu numai ca Ahrefs va arata toate cuvintele cheie pe care un anumit site, adresa URL sau chiar subdosarul le clasifica pentru, puteti vedea progresul de clasare pentru orice cuvant cheie unic.

Iata cum ahrefs.com progreseaza in cadrul SERP pentru “cercetarea cuvintelor cheie”:

Opt dintre paginile lor au fost vazute in clasamentul “SEO-ului local” de-a lungul anilor – acestea ar putea fi combinate intr-un ghid kickass.

Acum, sa revenim la raportul “pozitii istorice” pentru “cercetarea cuvintelor cheie” si va voi arata o alta trasatura interesanta: capacitatea de a compara clasamentele dvs. de cuvinte cheie cu cele ale unui alt domeniu.

Vedeti volatilitatea SERP (in Exploratorul de cuvinte cheie)

Stiati ca afisam, de asemenea, graficul istoricului clasamentului in Exploratorul de cuvinte cheie?

Functioneaza doar putin diferit decat in ​​Site Explorer, pe masura ce afisam istoricul clasamentului pentru cele cinci pagini clasament actuale, mai degraba decat istoricul clasamentului pentru paginile de pe site-ul pe care il analizati.

De exemplu, aici este graficul istoricului clasamentului pentru cuvantul cheie “auditul SEO” din Exploratorul de cuvinte cheie:

Puteti observa ca, desi una dintre paginile de varf provine de la ahrefs.com, restul sunt pagini de pe alte site-uri web.


Leave a Reply