Cei mai buni brazi artificiali de Craciun

Un brad de Craciun artificial apartine in mod inerent traditiilor de Craciun. Reuseste sa fure toata atentia pentru ca sub el se concentreaza cele mai importante lucruri. Nu doar cadourile, ci si membrii familiei impreuna. Daca v-ati decis ca este timpul sa va luati un brad nou, am adunat selectiile noastre pentru cei mai buni brazi de Craciun artificiali, insotite de evaluari si recenzii pozitive.

Brad Craciun artificial sau viu? Un nou brad de Craciun artificial este deja imposibil de distins de unul viu. Desigur, nu poate reproduce inca mirosul acelor de pin si al muntilor, dar acele de pin 3D de inalta calitate sunt o surpriza chiar si pentru adversarii inraiti care nu vor sa-si aminteasca de “maturile cu peri” dintr-o epoca trecuta.

Un brad artificial este, inainte de toate, o alegere practica. Bradul are exact inaltimea si latimea de care aveti nevoie pentru spatiul dvs., poate fi montat in cateva secunde, nu lasa sa cada ace, iar dvs. puteti incepe sa decorati pentru Craciun la inceputul lunii decembrie. O singura investitie si va ramane neschimbata timp de multi ani.

Care sunt avantajele unui brad de Craciun artificial?

Cei care sunt in favoarea unei abordari ecologice vor considera ca un brad artificial este o povara pentru mediu. Sustinatorii brazilor artificiali vor contracara taierea brazilor tineri si cresterea productiei de gunoi, deoarece zeci de brazi tristi si cazuti sunt lasati in fiecare an langa tomberoane. Prin urmare, acum ca sunteti aici, exista o puternica prezumtie ca sunteti mai inclinat spre ideea unui brad artificial. De ce este un brad de Craciun artificial o alegere buna?

Alegeti inaltimea si latimea exact asa cum aveti nevoie

De exemplu, atunci cand va cumparati bradul, veti fi ales deja ca aveti nevoie de un brad inalt de 180 cm si cu o latime maxima a bazei de 130 cm. Bradul se potriveste in sufragerie si nu va incurca nicio ramura.

  • Arborele este uniform de dens pe toate laturile. Iti amintesti cum se intorcea urat bradul viu pe perete? Puteti estompa ramurile exact asa cum aveti nevoie, iar bradul capata o simetrie frumoasa.
  • Fara ace cazute sau insecte trezite care se tarasc afara! Bucuria Craciunului poate incepe in casa ta cu cateva saptamani inainte, iar bradul va fi lipsit de culoare in Ajunul Craciunului.
  • Veti evita stresul de dinaintea Craciunului, care vine odata cu cautarea unui brad viu in ultimul moment.
  • Avem o gama larga de brazi artificiali care se vor potrivi perfect cu stilul interiorului dumneavoastra. Fie ca sunteti un fan al clasicilor sau al modelelor moderne si mai putin traditionale.

Tipul de ace: brad, molid sau pin?

Tipul de ace are, de asemenea, un impact asupra aspectului general al bradului artificial. De data aceasta, insa, nu in ceea ce priveste compozitia, ci in ceea ce priveste designul exterior. Cel mai adesea veti intalni brazi artificiali care poarta atributele brad, pin, molid. Ce fel de “brad” este, asadar, afecteaza, de asemenea, designul general al bradului si densitatea ramurilor, orientarea ramurilor terminale, forma conurilor, etc.


Leave a Reply