Cele mai bune parfumuri Ralph Lauren

Ralph Lauren este un designer de moda american cunoscut pentru populara sa linie “Polo”, accesorii si decoratiuni interioare. Fondata in 1967 si oferind initial o linie de lenjerii pentru barbati, Lauren, in 1968, si-a lansat propria linie de imbracaminte pentru barbati numita “Polo”.

Compania a avut in curand un boutique propriu in magazinul Bloomingdale’s pana in 1969. Magazinul lui Lauren din Beverly Hills, CA. a fost infiintata in 1971, iar linia de lenjerie pentru femei marca Lauren a fost lansata in acelasi an.

Ulterior s-a extins de la imbracaminte sport obisnuita pana la imbracaminte formala, iar imbracamintea si parfumurile companiei reflecta un stil american clasic si ofera o imagine robusta, in aer liber. Multe articole de imbracaminte si parfumuri includ o sigla de ponei, cu sau fara jucatorul de polo care calareste calul. Marca a devenit o baza a stilului preppy popular la sfarsitul anilor 1970 si inceputul anilor 1980.

Ralph Lauren a colaborat cu L’Oreal pentru a introduce parfumuri, incepand cu parfumul “Polo” si parfumul clasic de femei “Lauren” in 1978. Urmatoarele doua parfumuri “Chaps For Men” si “Tuxedo For Women” , ambele introduse in 1979, au devenit, de asemenea, clasice si iubite.

Succesul a deschis calea pentru alte mirosuri precum “Safari” si “Polo Sport”. “Safari” se spune ca este inspirat de african Safari de la Lauren si a castigat premiul Fifi pentru cel mai reusit parfum de femei.

“Romance Perfume” a fost lansat in 1998; iar in 2000, a debutat linia de parfumuri “Ralph”. Acestea au fost dezvoltate pentru o clientela mai tanara. “Ralph Cool Parfum” a sosit in 2004, cu “Ralph Hot” si “Ralph Rocks Perfume” fiind lansat in 2006. “Ralph Wild” a fost introdus in 2008.

Alte parfumuri mai sofisticate au fost introduse odata “Parfum Turcoaz Pure” si “Polo Dark Cologne Pentru Barbati” in 2005, “Polo Double Black pentru barbati” in 2006 si “Polo Explorer Koln pentru barbati” din 2007 si “Polo Blue For Men” la scurt timp dupa aceea.

Pentru femei, exista “Romance Eau Fraiche”, “Notorious”, “Love”, “Ralph Lauren”, “Romance Always Yours” si “Romance Silver Parfum”. Ralph Lauren a lansat de asemenea “Lauren Style”.

Compania continua sa produca parfumuri foarte populare si in prezent insa nu s-a dezis de stilul sau initial. Atat parfumurile pentru barbati cat si cele pentru femei sunt interesante si sunt relevante pentru stilul de viata pur american. In aceste parfumul vei intalni cu greu mirosuri orientale si notele de baza sunt in general aceleasi in mixuri diferite sau la intensitati diferite astfel incat fiecare aroma rezultata sa fie unica.

Cele mai multe parfumuri pentru femei sunt cele cu mirosuri dominante de citrice la inceput care devin calde si calme pe masura ce se instaleaza nota de baza. Mirosurile florale isi fac si ele loc in schema si sunt in general regasite in tonurile medii.

Desigur, cum am spuis si mai sus aceste combinatii difera de la un parfum la altul si acest lucru este cel care da de fapt unicitate si senzualitate fiecarui parfum din colectie. Parfumurile oferite sunt pentru toate varstele si putem spune despre ele ca sunt atemporale.


Leave a Reply