Cele mai importante accesorii la telefon

Telefoanele reprezinta pentru fiecare dintre noi niste obiecte foarte importante, chiar indispensabile. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte utile si ne sunt de mare folos in foarte multe situatii. Tocmai de aceea, tindem sa avem foarte mare grija de ele, sa nu le scapam, sa nu le zgariem, pentru ca reparatiile ar costa foarte mult si asta ar inseamna ca stam un interval de timp fara telefon. Dar exista cateva accesorii de protectie, plus alte cateva de incarcare. Daca vrei sa afli care sunt aceste accesorii, te invit sa urmaresti randurile ce vor urma. 

Incarcatorul este cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Aceasta importanta se datoreaza faptului ca telefonul ar putea fi folosit o zi sau 2, in functie de capacitatea bateriei, dupa aceea nu l-am mai putea utiliza fara sa fie incarcat. Daca se intampla sa se strice incarcatorul, de obicei acumulatoarele de la Iphone sa strica cel mai usor, precum acumulatorul de la Iphone 6, este foarte important sa merge sa le reparam sau sa cumpara altul, cat mai repede posibil. Modelele mai noi de telefoane au si incarcare inversa, ceea ce necesita un alt tip de incarcator, dar daca vrei sa folosesti aceasta metoda, vei avea nevoie de un incarcator pe care sa il cumperi separat, pentru ca nu vine in cutie cu telefonul. 

Folia de protectie este foarte important si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului, pentru ca acesta sa fie protejat. Daca il scapi pe o suprafata dura si ai folie de protectie pe el, telefonul nu va pati nimic, dar daca nu ai, sansele sunt mari sa fie nevoie de o inlocuire a display-ului, care te va costa destul de mult. 

Husa este un alt accesoriu de protectie si se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie, pentru ca telefonul sa aiba protectie maxima. Husa se mai poate considera si un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca pe langa rolul de protectie, mai are si rolul de infrumusetare a telefonului. Ea se gaseste in multe modele, colorate, inflorate, cu imprimeuri, cu animale si poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza tot telefonul. 

Bateria externa este foarte utila cand nu esti acasa, bateria este pe cale de a se descarca, nu te afli langa o priza si ai mare nevoie de telefon. In aceasta situatie, bateria externa te va salva si ai nevoie doar de un cablu. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile de mai sus, este foarte important sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru a-i asigura telefonului o protectie maxima, dar si o continua functionare prin incarcare. 


Leave a Reply