Cum sa eviti capcanele de pe site-urile cu masaj erotic

De cate ori nu ai vazut anunturi diverse prin pagina de fb sau in ziare, prin care domnisoare languroase te invitau la saloane de masaj erotic, avand afisat chiar si pretul, care ajunge sa coste cat un pranz pentru doua persoane la un restaurant ieftin?

In realitate insa, multi dintre clienti s-au plans de experiente neplacute dupa ce au dat curs acaetui gen de anunturi. Cum adica neplacute? Adica fetele nu aveau nicio legatura cu cele prezentate in fotografii, care de multe ori erau copiate de pe site-uri de specialitate din afara.

De asemenea, locatia centrala precizata in anunt era de fapt un apartament modest intr-un bloc de locuinte dintr-un cartier muncitoresc, iar dotarile nu sunt intotdeauna cele care sa iti asigure confort si intimitate.

Iar in ceea ce priveste preturile, de asemenea, ele nu reflecta nici datele prezentate in anunt si nici serviciile pe care asa-zisele maseuze pretind ca le ofera. Toate aceste riscuri pot fi insa eliminate foarte usor, daca alegi sa te documentezi mai bine pe https://masajclub.ro/.

Ce este insa https://masajclub.ro/?

https://masajclub.ro/ reprezinta o platforma online dedicata masajului erotic, pe care vei gasi cele mai asteptate informatii despre acest domeniu. In primul rand, iti vor fi prezentate datele generale ale operatorului, pentru a vedea ca nu ai de a face cu un site-fantoma, ci cu unul cat se poate de serios.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta preturilor, intrucat acestea sunt in primul rand accesibile, pentru toate buzunarele.

Chiar daca ele pot parea peste ceea ce ai vazut tu in ziare, trebuie precizat ca activitatea de pe masajclub.ro este una cat se poate de transparenta, in care sunt afisate in clar atat serviciile ofertle, pachetele alese de operator si tarifele pentru fiecare in parte.

Prin urmare, daca dorest un masaj erotic simplu, efectuate de o maseuza, pretul va fi unul, iar daca doresti servicii extra, precum sampanie sau alte bauturi scumpe, dus asistat sau masajul cu doua sau mai multe operatoare, va trebui sa scoti ceva banuti suplimentar din buzunar.

Dar, poate ca lucrul cel mai important pe masajclub.ro este confidentialitatea Totala. Incepand de la divulgarea numelui real si a numarului de telefon, pana la date de natura personala, precum varsta sau ocupatia, toate acestea nu vor fi stocate sau instrainate in niciun fel, fara acordul tau.

Totodata, nu trebuie sa iti faci griji ca vei fi filmat, iar imaginile cu tine vor aparea pe cine stie ce site-uri sau ziare de scandal. Pur si simplu, pe masajclub.ro iti sunt respectate atat drepturile tale in calitate de consmator, dar si placerile.


Leave a Reply