De ce ar fi ideal sa faci seo pentru continutul video?

Intr-o lume in care lucrurile accelereaza mai tot timpul, iar oamenii nu mai au timp pentru a citi articole sau tot felul de texte, cu siguranta continutul video devine foarte important, pentru ca oamenii pot invata lucruri utile din clipurile video.

Ei bine, undeva prin anul 2013 un procent foarte mare de persoane care urmareau clipuri video, au ajuns sa distribuie aceste clipuri (am 39% din aceste persoane), aproximativ 36% lasau un comentariu, sau 56% lasau un lice decat sa citeasca un articol de blog.

Un an mai tarziu, vizitele lunare ale site-urilor care contineau continut video, cum ar fi Youtube sau Vimeo au crescut cu 146% fata de anul 2013.

Ei bine, pe la finalul anului trecut (2017), deja continutul video a reprezentat mai bine de 74% din traficul de pe internet.

Acest lucru este firesc daca ne gandim la faptul ca un continut video poate fi o forma bogata si captivanta de continut. Se spune ca o imagine poate spune o mie de cuvinte, insa atunci un clip video poate spune un infinit de cuvinte.

Plus de asta, un continut video atrage foarte rapid atentia publicului si mentine atentia publicului, iar daca stam sa privim din punct de vedere psihologic, o combinatie intre stimulii vizuali si cei auditive reprezinta o modalitate excelenta de a atrage si de a mentine atentia publicului.

Continutul video poate sa transmita cu usurinta diferite stari si emotii, care pot sa starneasca la randul lor interesul sau dorinta de cumpara diferite produse. Tot continutul video poate crea o legatura stransa intre un brand si public.

Referitor la continut, este important de mentionat faptul ca teoretic, acesta poate sa ghideze un simplu utilizator prin fiecare mic pas in calatoria sa spre statutul de client. Un continut video de calitate, poate atrage vizitatorii, si ii poate converti in potentiali clienti ai unei firme.

Un continut video de cea mai buna calitate poate sa devina un simplu vizitator sa devina client, sau il poate transforma pe acesta intr-un adevarat promoter al unei afaceri.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este foarte important ca proprietarii canalelor de pe Youtube de exemplu, care au tot felul de continuturi video, sa apeleze la o agentie seo Craiova, pentru a-si optimiza continutul video.

Cu siguranta un continut video optimizat va fi mult mai des accesat decat un continut video care nu este optimizat, asa ca proprietarii canalelor care au continut video, ar trebui sa se gandeasca la acest aspect.

Sunt multe persoane care chiar castiga bani din incarcarea continuturilor video pe canale precum Youtube, asa ca acestia se pot gandi serios sa isi promoveze canalul de Youtube prin intermediul optimizarii seo.

Toti cei care isi doresc sa isi promoveze continuturile video, si care au de gand sa faca acest lucru prin optimizare seo, ar trebui sa isi aleaga o agentie seo cu experienta, pentru a fi siguri de faptul ca vor beneficia de o campanie de optimizare seo de cea mai buna calitate.


Leave a Reply