De ce isi indreapta fetele atentia spre videochat?

Foarte multe fete din Romania, imediat dupa ce termina liceul, fie ca promoveaza sau nu examenul de bacalaureat, se afla intr-un moment important al vietii, in care trebuie sa ia o decizie cu privire la viitorul lor.

Multe dintre aceste domnisoare aleg sa isi indrepte atentia spre o facultate, sperand la o cariera de succes, insa nu toate tinerele studente ajung sa termine facultatea si sa obtina o diploma de licenta.

Multe dintre tinerele absolvente insa, aleg sa isi caute un job atractiv, iar industria videochatului este din ce in ce mai atractiva pentru tinerele domnisoare. In urmatoarele randuri veti descoperi cateva motive pentru care foarte multe fete isi indreapta atentia spre studioul de chat Money Studio Bucuresti, sperand sa fie acceptate pentru a lucra ca model videochat.

In primul rand, mentionam faptul ca videochatul este legal in Romania, datorita faptului ca Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004 reglementeaza aceasta activitate in tara noastra. Datorita acestei reglementari se poate observa foarte clar faptul ca nu exista absolut nici o legatura intre videochat si prostitutie sau pornografie.

Studiourile de videochat, printre care si Money Studio, angajeaza modelele doar cu contract de munca, iar acest lucru poate fi verificat in absolut oricemoment. Avantajele de a lucra legal sunt nenumarate, iar aici putem da drept exemplu faptul ca poti beneficia de un credit bancar, sau iti poti alege o masina in leasing, poti chiar sa beneficiezi de asigurare de sanatate etc.

Cu toate acestea, activitatea care este mentionata contractul de munca nu mentioneaza faptul ca lucrezi in industria videochatului, dat fiind faptul ca acest lucru este o informatie confidentiala, iar foarte multi angajatori mai apoi vor putea interpreta gresig acest lucru.

Asadar, se poate vedea clar faptul ca in primul rand este un loc de munca legal acesta ca model videochat, insa cu siguranta un asemenea job vine si cu diferite alte avantaje.

Modelele beneficiaza de training

Un model videochat care este carismatic, sociabil, si plin de viata si foarte determinat, are toate are sansele sa castige sume fabuloase de bani in fiecare luna. Aceste sanse cresc foarte mult in momentul in care in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, care ghideaza modelul pas cu pas spre succes. Acest lucru inseamna mai pe intelesul tuturor ca modelele videochat au parte de training, pentru a-si face treaba cat mai eficient.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie valoroase

Dat fiind faptul ca modelele de videochat interactioneaza cu o multime de tipologii de persoane, rezultatul este ca acestea dobandesc un numar mare de calitati si de cunostinte de psihologie.  Un job de model videochat presupune socializare, empatie si stapanirea artei conversatiei, si in plus, putem spune ca caesta este un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Programul este flexibil

In cadrul studiourilor de videochat precum si Money Studio, programul de lucru este flexibil si organizat in ture de zi si de noapte, iar de obicei modelele care practica videochatul lucreaza opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana.

Deci, dupa cum se poate vedea, si modelele videochat lucreaza la fel de multe ore ca si cei care isi desfasoara activitatea in alte industrii, insa modelele videochat au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa lucreze. Cu cat modelele lucreaza mai multe ore (chiar si ore suplimentare) cu atat castigurile sunt mai mari.

Exista si situatii in care unele fete ar vrea sa devina model videochat dar nu le permite timpul sa se angajeze cu norma intreaga, insa multe studiouri accepta sa angajeze si modele videochat cu jumatate de norma.

Salarii mari

Fara doar si poate, salariile mari reprezinta principalul motiv pentru care foarte multe fete aleg sa practice videochatul. Ei bine, aceste salarii care pot fi de ordinul miilor de euro depind de mai multi factori. In primul rand conteaza numarul orelor lucrate de modele. Apoi, la salarii se mai adauga si diferite comisioane si bonusuri.

De precizat insa este faptul ca in aceasta industrie desi se pot castiga cateva mii de euro pe luna, este totusi nevoie de multa munca.

Asadar, este cat se poate de evident faptul ca datorita acestor avantaje enumerate anterior, foarte multe fete sunt atrase de o cariera in industria videochatului.


Leave a Reply