De ce parasesc oamenii anumite site-uri?

Tot mai multe persoane aleg sa isi dezvolte o afacere in mediul online, insa, din pacate, exista si situatii in care aceste site-uri nu au o audienta foarte buna. Chiar daca produsele sau serviciile pe care le puneti la dispozitia clientilor au o calitate superioara, este foarte important sa investiti intr-un site de calitate, care sa atraga clientii si sa mentina interesul activ.

Tocmai de aceea, in articolul de astazi am ales sa va prezentam cele mai comune motive pentru care ales oamenii sa paraseasca anumite site-uri, inca din pagina principala. De asemenea, in cadrul motivelor, va vom insera si cateva sfaturi furnizate chiar de specialistii in web design din Timisoara. Haideti sa vedem ce se poate face! 

Design-ul site-ului

Aspectul vizual al unui site este primul contact al clientului cu pagina web, deci, este esential ca aceasta sa arate cat mai bine din toate punctele de vedere. Specialistii in web design din Timisoara va recomanda sa optati pentru un design cat mai simplu, dar totusi, de efect, care sa se potriveasca cu produsele sau serviciile puse la bataie.

De asemenea, trebuie sa intelegeti faptul ca, web designul este un procedeu destul de greu, pe care nu oricine il stapaneste, astfel ca, cel mai bine ar fi sa apelati la un profesionist, care sa se ocupe de aspectul afacerii dumneavoastra.

Aranjarea elementelor

De cele mai multe ori, oamenii parasesc anumite site-uri din lipsa de organizare. Este foarte important ca meniul site-ului sa fie la vedere si sa cuprinda toate elementele necesare pentru client, de la produsele si serviciile in sine si pana la sectiuni legate de transport sau contact.

Nu uitati ca meniul sa fie la vedere, insa sa poata fi bine integrat in design-ul intregului site. La acest capitol, organizarea si ordinea sunt calitatile de baza! 

Imaginile

Este de la sine inteles ca imaginile neclare si necalitative sunt aspru criticate de public. Astfel, este esential ca fiecare fotografie inserata sa treaca cu brio de aceste etape, dar si sa se potriveasca cu ceea ce aveti dumneavoastra de prezentat.

Incercati ca pozele pe care le publicati sa fie intr-o stare impecabile si sa ilustreze toate detaliile de care un client are nevoie, pentru ca acesta sa se convinga de profesionalismul de care dati dovada, dar si de siguranta produselor. Puteti opta pentru un aparat de calitate, eventual unul de tip DSLR. Va asiguram ca isi va scoate banii in cel mai scurt timp posibil.

Ofertele

Daca ati organizat o noua oferta pentru clientii dumneavoastra, va recomandam sa o promovati insa nu in exces. Este foarte important ca paginile ce tin de livrare sau sectiunile referitoare la firma sa ramana asa, fara sa fie introduse numeroase afise cu privire la ofertele pe care le puneti la dispozitie.

Pentru reduceri sau discount-uri, va puteti folosi fara probleme de pagina principala, in cadrul careia sa introduceti un afis despre promotia valabila. Incercati sa nu fiti foarte sufocant si agresiv cu aceste afise, pentru a nu obtine exact efectul contrar.


Leave a Reply