De ce sa optezi pentru caciulile din lana merino?

Lana reprezinta un material foarte util si este folosit de mult timp in realizarea hainelor de exterior. Calduroasa, naturala, aceasta isi pastreaza toate proprietatile care o definesc chiar si atunci cand intra in contact cu umezeala, devenind astfel un aliat valoros in lupta cu intemperiile.

In trecut nu era considerata foarte confortabila datorita faptului ca prezenta dezavantajul de a gadila sau chiar zgaria usor pielea. Acest neajuns a disparut astazi, odata ce procesul de prelucrare a lanii a fost modernizat, producatorii produselor de calitate centrandu-se pe folosirea lanei merino in particular.

Inca avem tendinta ca atunci cand auzim de lana, sa ne amintim de acele paturi vechi si scortoase din cabanele de munte sau vestele pe care ni le impletea bunica in copilarie si care iti provocau un disconfort chiar daca le purtai deasupra mai multor randuri de haine.

Important de mentionat este ca lana merino este cu totul diferita, fibra din care este realizata fiind una dintre cele mai moi si placute la atingere tipuri de lana.

Sezonul rece a debutat cu clasicele noastre preocupari legate de maximizarea confortului termic si procurarea articolelor vestimentare necesare in acest sens, lana merino devenind materialul favorit pentru acoperirea acestor nevoi.

Magazinul online Giesswein.ro, din dorinta de a aduce un plus de calitate in randul obiectelor vestimentare dedicate sezonului de iarna, se remarca prin faptul ca este unul dintre putinii distribuitori care asigura atat barbatilor cat si femeilor, confort, caldura si durabilitate unei caciuli de iarna.

Caciulile de iarna din colectia Giesswein

Materialul care sta la baza caciulilor din aceasta gama este aceeasi lana merino care garanteaza o serie de caracteristici de exceptie. Unor modele din categoria caciuli dama le este specific firul metalizat alaturi de cel din lana merino, asigurand o combinatie de materiale cu un design cu totul deosebit.

Cashmirul si cristalele Swarovski constituie alte detalii foarte apreciate, care impletite cu firul de lana merino asigura un aspect feminin si extrem de atractiv, fiind ideale gusturilor mai pretentioase si sofisticate.

Nu doar design-ul deosebit si unic recomanda caciulile Giesswein, ci si nenumarate aspecte ce tin de calitatea si confortul asigurat prin utilizarea unor fibre naturale. Datorita lanei merino, acestea devin antibacteriene si rezistente la orice miros neplacut, fiind foarte potrivite si acelor persoane care prezinta un grad mai ridicat de sensibilitate al pielii sau scalpului.

Fibrele din lana merino transporta umezeala catre exterior, in asa fel incat sa nu se favorizeze un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor sau sa apara mirosurile neplacute. Se preteaza la purtari indelungate, asigurand totodata si confortul termic de care ai nevoie in cele mai geroase zile.

Alegerea caciulior din gama Giesswein destinate atat publicului masculin, cat si celui feminin constituie o investitie rentabila care se remarca prin mai multe avantaje, asigurand si o rezistenta de durata. De asemenea, poate fi optiunea perfecta si pentru un cadou de sarbatori pentru cei dragi, oferindu-le un obiect practic, de calitate si cu un design aparte.


Leave a Reply