Din nou despre mancare

Inca nu v-am spus despre mine ca de-a lungu’ timpului, mai ales in adolescenta eu am fost cam plinut, ce plinut frate, gras de-a dreptul si pe la inceputul anului m-am hotarat sa mai dau jos din sunci, astfel de la 105 kg am ajuns la 85 kg, alt om.

Din nou despre mancare

Acum am mai luat vreo 5 dar cred ca dupa Anul Nou le voi da jos, acum ma bucur de porcu’ meu (vezi articolele precedente) icon smile Din nou despre mancare .

Cum dimensiunile s-au modificat considerabil si au fost vizibile, lumea a inceput sa ma intrebe cum am reusit, stiti voi, intrebari d-alea si uite asa am stat de vorba cam cu toti grasii pe care-i cunosc dar si cu toate aschimodiile, toate schipirnoagele care cica voiau sa mai slabeasca putin. Uite asa am tras eu ceva concluzii, cum ca grasii se ingrasa de la prea multa apa si slabanogii nu se ingrasa oricat ar manca.

Cum asa?! Nu stiu daca ati stat vreodata de vorba cu un gras despre mancare sau despre cure de slabit, discutia se poarta la modul urmator:

Grasu’ : Cum ai reusit sa slabesti atat de mult? Ai tinut o dieta?

Eu: Da, altfel nu prea ai cum sa slabesti! Am cumparat o carte si…

Grasu’ : Si cam ce mananci?

Eu: Chestii comestibile, dar asociate mai bine si nu in cantitati industriale.

Grasu’ : Aaa, deci nu mai mananci paine!

Concluzie frate, nu gluma.

Grasu’ : Ba, nu stiu frate cum ma ingras, spune-mi si mie din ce ma ingras, azi am mancat o bucatica de carnita cu cativa cartofiori si o feliuta de painica, iar seara o bucatica de branzica cu mamaliguta si smantanica…

Tu te gandesti atunci, frate are dreptate omu’, din ce se ingrasa? In afara de faptul ca grasii manaca numai chestii diminutivate,  “uita” si de ce halesc intre mese, de fapt mesele principale ajung sa fie ele gustari intre mese. Dar chiar va rog sa fiti atenti la grasi si la ce va spun ca mananca, aproape ca-ti vine sa le plangi de mila, ti se rupe inima cand vezi cum se chinuie cu “bucatelele si feliutele”…Slabaturile in schimb baga frate “o bucata de carne cu niste cartofi taranesti si o juma de paine, seara mamaliga cu branza si multa smantana”. Creier scurtcicuitat, te uiti la unu’, te uiti la altu’ si iti spui “cum mama dracu’ e asta cat casalotu’ cu bucatele si asta biscuite-n dunga cu bucatile”.

Cam asta e cu potolu’…


Leave a Reply