Este rentabila o saltea gonflabila?

O saltea de aer este o saltea gonflabila, care este facuta, de obicei, dintr-un material cum ar fi de exemplu plastic, vinil sau din cauciuc. In forma dezumflata, o saltea de aer poate fi infasurata sau impaturita pentru a se aseza cu usurinta, facandu-o alegerea ideala pentru calatorii de camping sau pentru asternuturi ocazionale la domiciliu pentru oaspeti.

Saltelele cu aer sunt fie umflate cu gura, fie cu mana, fie cu o pompa electrica. Unele saltele de aer superior se auto-umfla.

Tehnologia saltelelor gonflabile poate fi, de asemenea, implementata in saltele destinate utilizarii pe timp de noapte. Exista doua tipuri principale de saltele de aer – temporare sau permanente.

Permanente

Permanentele sunt, de asemenea, cunoscute ca saltele de salvare sau saltele reglabile cu aer si folosesc mai degraba aer, decat un sistem de bobina sau miez de spuma, ca mijloc de sustinere. Camerele de aer care curg prin saltea va permit sa ajustati si personalizati confortul.

Unele saltele de aer sunt dotate cu o tehnologie cu doua zone care permite partenerilor de dormit sa-si fixeze partea saltelei in functie de gusturile lor. Puteti dormi linistit, in confortul moale, in timp ce partenerul dvs. se bucura de o noapte ferma de somn.

Unele saltele de aer se adapteaza la nivelul urmator, oferindu-le celor care folosesc saltelele posibilitatea de a personaliza diferitele zone ale saltelelor. Aceasta este o optiune excelenta pentru persoane cu afectiuni cum ar fi un spate rau sau un gat slab.

Temporare

Saltelele temporare cu aer sunt mai usoare si mai mici decat saltelele cu aer permanent. Acest tip este destinat in special pentru camping, backpacking sau pentru a avea unde sa ii culcati pe oaspetii care raman peste noapte la dvs. acasa.

Saltelele temporare cu aer utilizeaza un design similar cu saltelele de aer permanente, dar acestea sunt reduse considerabil. In timp ce saltelele temporare nu sunt destinate utilizarii pe timpul noptii, majoritatea acestora pot oferi traverse cu confort si sprijin adecvat, cu ocazionala utilizare.

Ei bine, acum ca deja cunoasteti atate de multe informatii privind aceste saltele, puteti sa va indreptati atentia spre Shopu.ro pentru a va alege salteaua ideala.

Salteaua gonflabila Intex 64124 confectionata din vinyl si poliester, cu ajutorul tehnologiei Fiber-Tech poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. Aceasta saltea contine mii de fibre din poliester de o rezistenta foarte mare.

Este fara doar si poate salteaua ideala pe terasa, in camping, sau la picnic, si are avantajul de a putea fi utilizata atat la interior cat si la exterior. In plus, este usor de umflat si dezumlat, dar si de curatat.

Salteaua gonflabila dubla Intex, care are 125 x 193 cm, si care este impermeabila poate fi de-asemenea ideala pentru dvs. Aceasta se umfla usor si este special conceputa pentru a fi usor de folosit.

Acestea sund doar doua exemple de saltele gonflabile, insa pe Shopu.ro puteti sa descoperiti un numar mult mai mare de asemenea saltele pe care le puteti folosi in atat de multe situatii, dupa cum se poate vedea din articol.


Leave a Reply