Gala Craiova-blog

Bloggingul a început să prindă din ce în ce mai mult în ultima vreme şi în România. Deja există concursuri naţionale destinate bloggerilor. Având în vedere că şi locuitorii Olteniei se arată foarte interesaţi şi activi în acest domeniu, a apărut iniţiativa organizării acestui concurs. Părinţii acestei idei sunt blogatu şi Cristy2U. Dedicată dezvoltării zonei online din jurul Craiovei, echipa Craiovaforum a decis să susţină acestă iniţiativă cu toate resursele de care dispune.
Într-un mediu în care se vorbeşte din ce în ce mai des despre cât câştigi din blog, Gala Craiova Blogs îşi propune să contribuie la câştigurile voastre.

Condiţiile de bază pentru participare la concurs sunt:

să ai un blog actualizat, cel puţin o dată pe lună
conţinutul blogului tău să fie original
să fii oltean (din judeţul Dolj, Mehedinţi, Gorj, Olt, Vîlcea, Hunedoara prin extensie)

Concursul este structurat în 5 categorii:

Cel mai bun blog (din punct de vedere al conţinutului)
Cel mai bun design* de blog
Cea mai bună însemnare
Cel mai bun review** al concursului
Cea mai bună fotografie***

Pentru categoriile 1-3 pot participa la prezenta ediţie a concursului numai bloggeri din Oltenia (judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Valcea, Gorj şi (prin extensie) Hunedoara).
Categorii 4 şi 5 sunt deschise tuturor bloggerilor de naţionalitate română.
În măsura în care se pot asigura fonduri de premiere, se pot adăuga categorii speciale la cerere.
*) Nu avem cunoştiinţă de designuri originale de blog în Oltenia, astfel încât la aceasta categorie ne referim în principal la adaptarea unor teme existente. În eventualitatea înscrierii unor bloguri cu design original, în măsura în care juriul decide calificarea, se va acorda un premiu special celui mai bun dintre acestea.
**) Nu este vorba numai de recenzii de laudă. Vor fi premiate cele care aduc sugestii, prezintă probleme şi aduc soluţii constructive, indiferent de natura lor critica sau de laudă.
***) Condiţia de participare la acestă categorie este ca fotograful să aibă un blog cu o vechime de minim 1 lună la data înscrierii. Sunt acceptate lucrări atât de la fotografi profesionişti cât şi de la fotografi amatori.
IMPORTANT: Toate drepturile asupra fotografiilor înscrise vor rămâne ale fotografului.
NU se admit modificări digitale ale fotografiilor în afara celor precum mici ajustări e contrast / expunere etc.
Vor fi excluse din competiţie fotografiile care instigă la consum de alcool sau droguri, la violenţă sau prezintă sexualitate implicită.

Gala se va desfăşura în 2 etape:

Înscriere
Evaluare

Înscrierea se va putea face exclusiv pe siteul concursului şi numai de către proprietarul blogului.
Procesul de evaluare va fi format din exprimarea voturilor publice pe siteul concursului şi voturile membrilor juriului pentru fiecare categorie. Vor putea vota numai utilizatorii înscrişi pe site.
Mai multe detalii privind modul de funcţionare al acestor etape precum şi întregul regulament al concursului veţi găsi pe siteul concursului.


Leave a Reply