Husele personalizate – trend sau moft

Pentru a oferi un raspuns la aceasta intrebare ar trebui sa cunosti intr-adevar respectiva persoana. Daca este intotdeauna la moda cu ultimele aparitii din domeniul vestimentatiei sau ale posetelor ori ale gadgeturilor ai putea atunci crede ca este un trend pentru respectiva persoana.

In cazul in care se intampla sa constientizezi faptul ca prietenul sau prietena ta nu are nicio treaba cu moda atunci este clar, respectiva cerinta este un moft banal care nu reprezinta o urgenta sau o necesitate pentru persoana in cauza.

Cum au aparut husele personalizate in Romania ?

Iti vine sa crezi sau nu insa husele personalizate in Romania au prins contur dupa ce o fetita de 9 ani a indraznit sa viseze. Fata, originara din Barlad a notat cu oja de unghii pe care o avea un mesaj de incurajare pentru tatal si mama ei pe husele de telefon ale acestora.

Initial, suparati, parintii au certat-o insa lasandu-si telefoanele prin birouri, colegii au vazut minuatia iar unul din colegii tatalui fetitei si-a deshis o imprimerie de huse silicon. Viata e imprevizibila, nu-i asa?

Desi initial doar husele de smartphone au fost personalizate, pe parcursu chiar si cele utilizate pe tablete sau notebook-uri au fost marcate in functie de necesitatea sau cerinta clientului.

Cine personalizeaza mai mult? Chiar si de data aceasta persoanele reprezentante ale sexului frumos ne dau branci si ne demonstreaza din nou ca viata e mai frumoasa atunci cand este colorata.

Daca ai indrazni sa faci o simpla statistica mergand in shop-urile care fac astfel de obiecte vei constientiza cu usurinta ca domnisoarele si doamnele sunt cele care doresc ca obiectele inconjuratoare sa le fie personalizate.

Cu imaginea sotului, imaginea, proprie, sau imaginea copilului, ori proverbul de capatai, doamnele au raspandit acest fenomen iar acum husecool.ro face acest lucru intr-un mod inedit. Imediat au fost contaminati si domnii care obisnuiesc adesea sa le achizitioneze huse femeilor de langa ei cu mesaje sau momente emotionante petrecute in familie.

Desi ai crede ca se limiteaza la o mica fotografie, ei bine nu se intampla asa. Perosnalizarea este un proces vag care cuprinde nu doar insertii de culori pe o suprafata limitata ci poate indeplini diverse cereri.

Literalul husei poate fi modificat si poate avea orice culoare solicitata de persoana in cauza.
Producatorii acestui tip de huse vin cu diverse optiuni. De la imprimare obisnuita pana la imprimare de calitate superioara, se pot adauga diverse efecte pe fotografii sau atasari de texte.

Cele mai solicitate huse personalizate sunt pentru urmatoarele telefone : iPhone, Samsung Galaxy s6: https://husecool.ro/samsung/huse-telefon-accesorii-gsm-samsung-s6/, HTC One, Google Nexus, Sony Xperia, LG, Motorola și Amazon Fire Phone.

Persoanele atehnice cer adesea operatorilor imprimare pe husa universala. Aceasta husa poate fi folosita pentru diverse modele de telefon.

Produsul personalizat poate fi disponibil ca flipcase, hardcover, bumper sau tip șosetă, cea din urma fiind cel mai dificil de personalizat, datorita diverselor forme pe care le poate lua atunci cand aceasta este asezata intr-un spatiu.

Adesea producatorii de huse personalizate recomanda solicitantilor sa vina cu o husa de culoare alba pentru a le imprima textul sau imaginea si nu cu o culoare inchisa.


Leave a Reply