Inchirieri imprimante vs Achizitionari

Ai deschis o noua afacere si nu ai inca o imprimanta? Nu mai pierde timpul si cumpara sau inchiriaza una! Nicio societate, oricat de mica ar fi,  nu poate functiona fara o imprimanta. Aceasta asigura documentele de care ai nevoie in fiecare luna, de la actele angajatilor, pana la facturi, contracte si alte documente. Mai jos vei descoperi care cale este cea mai buna pentru tine, in materie de inchirieri imprimante vs achizitionari.

Serviciul de inchirieri imprimante Bucuresti iti ofera numeroase beneficii. Poti alege dintr-o multime de aparaturi, care sa faca fata cu usurinta nevoilor firmei tale. Intreprinderea ta are la alegere inchirierea sau achizitionarea imprimantei, iar acest lucru va fi stabilit de preferinte si buget.

Inchirierea este un proces rapid, simplu, fara sa necesite prea multa birocratie. Aceasta varianta are numeroase beneficii. Achizitionarea unei imprimante este la fel de facila ca si inchirierea, iar beneficiile sale pot fi diferite, in functie de nevoile pe care le are firma ta. Stabilirea drumului pe care il urmezi trebuie sa vina din partea intregii echipe. Astfel, bugetul si analizele se vor face de catre toti membri afacerii tale, urmand sa fie stabilita alegerea finala.

Analiza bugetului, cat si analiza volumului de printare sunt cei mai importanti pasi in decizia pe care o vei lua. Exista imprimante cu un numari minim si numar maxim de printare, care influenteaza si pretul acestora, cat si chiria lunara.

Inchirieri imprimante vs Achizitionari

Serviciul de inchirieri copiatoare Bucuresti iti pune la dispozitie, in pretul chiriei lunare, cateva avantaje care vor conta foarte mult la bugetul final.

Avantajele inchirierii:

 • Consumabilele, instruirea personalului, instalarea, mentenanta si suportul tehnic sunt incluse in chiria lunara.
 • Pretul inchirierii este foarte scazut.
 • Daca nu mai folosesti imprimanta o poti inapoia.
 • Daca ai nevoie de o imprimanta mai puternica, se poate schimba fara costuri suplimentare.
 • Se plateste in functie de volumul lunar de printare.

Dezavantajele inchirierii:

 • Imprimanta nu iti apartine, ci doar te folosesti de ea.
 • Daca este avariata din cauza personalului, reparatiile trebuie achitate.

Avantajele achizitionarii:

 • Dispozitivul este al tau.
 • Il poti utiliza dupa bunul plac, fara sa fie riscul distrugerii si platii unei astfel de pagube.
 • Poti cumpara consumabile originale sau compatibile.

Dezavantajele achizitionarii:

 • Pret mare de achizitie.
 • Costuri suplimentare pentru consumabile, piese de schimb, mentenanta, instalare, instruire personal.
 • Daca nu mai ai nevoie de ea nu o poti returna, ci doar vinde la un pret mai mic.

Avantajele si dezavantajele inchirierii sau achizitionarii pot fi privite diferit de catre fiecare firma. Alegerea finala se face in functie de preferinte, principii, cat si buget. Daca nu poti folosi un dispozitiv care nu este al tau, il poti cumpara. In cazul in care iti doresti sa economisesti din buget, serviciul de inchirieri imprimante Bucuresti este cel mai util.

Indiferent de alegerea pe care ai face-o, asigura-te ca ai efectuat in detaliu fiecare analiza. Bugetul va conta la finalul anului, cand vei vedea ce beneficii au avut investitiile efectuate pe parcursul anului. Alege corect din marea batalie de inchirieri vs achizitionari!


Leave a Reply