Invitatie la confort si relaxare – cele mai potrivite lenjerii pentru hoteluri

Dupa cateva calcule rapide, oricine poate trage concluzia ca mai mult de un sfert din viata o petrece dormind. Si la acest capitol putem spune ca mai mult conteaza calitatea decat cantitatea.

Asadar, este de mii de ori mai bine sa ai un somn relaxant si odihnitor de scurta durata, decat unul lung insa deloc prielnic. Pentru asta insa este necesara crearea unor conditii potrivite, iar pe langa patul folosit, plapume, paturi si perne, lenjeria joaca un rol esential in dobandirea unei odihne corespunzatoare.

S-ar estima ca 7 – 8 ore sunt suficiente in ceea ce priveste somnul. Uneori insa nu reusim sa dormim atat pentru ca responsaiblitatile de indeplinit ne par mai importante. Spuneam despre cat de important este rolul pe care lenjeria il joaca in toata aceasta ecuatie.

Unii sunt putin sceptici in acesta privinta si nu tin cont de problemele pe care o lenjerie necorespunzatore le pot ridica, influenta acesteia asupra calitatii somnului, dar si consecintele pe care le poate avea pe termen lung asupra organismului.

Care sunt cele mai potrivite lenjerii de utilizat in hoteluri?

Daca in confortul casei fiecare urmaresti achizitionarea unor lenjerii cat mai bune, cand vine vorba de unitatile hoteliere lucrurile pot sta putin diferit. De multe ori administratorii de hoteluri nu pun accent pe acest aspect, iar rezultatele consta in clienti nemultumiti, in conditii precare de confort.

Nu este neaparat necesar ca numai hotelurile de lux sa vizeze aceasta nevoie. Din contra, orice unitate ar trebui sa investeasca in calitate pentru ca avantajele sunt mai ales de partea lor. Pe langa faptul ca isi fidelizeaza clientii, acestia se elibereaza de responsabilitatea de a investi frecvent in seturi de lenjerii pentru hoteluri.

Este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar o investitie in lenjerie de calitate decat in una ce lasa de dorit pentru ca cea dintai ofera durabilitate crescuta, rezistand cu succes numeroaselor purtari si spalari. Desigur, timpul pentru care pot fi utilizate depinde si de modul in care sunt intretinute.

In general, cele cu imprimeuri se deterioreaza mai repede daca nu sunt spalate cu detergenti speciali. Recomandate ca lenjerii pentru hoteluri sunt produsele albe. Acestea reflecta si nivelul de curatenie al unitatii, odata cu transmiterea unei increderi sporite.

Ca sa ai siguranta ca ai facut o alegere potrivita nu uita sa tii cont de dimensiunile lenjeriei. Daca vrei sa le asiguri confortul optim oaspetilor, asigura-te ca incluzi dimensiunile potrivite in comanda. De obicei este de preferat ca acesta sa aiba cu 5 -10 cm mai mult decat plapuma / perna in sine. Nici cu mult prea mari sa fie nu este bine pentru ca incurca si deranjeaza somnul.

Tine cont de tesatura! Nu orice lenjerie raspunde la cerintele de confort. De preferat este sa optezi pentru un material precum este bumbacul sau micropercalul. Este de departe cel mai adecvat intrucat permite pielii sa respire corespunzator, fara a favoriza aparitia alergiilor sau a eczemelor. De altfel, si rezistenta acestora este cu mult mai mare, deci nu va mai trebuie sa o inlocuiesti atat de frecvent. Este un mod de a economisi.

Iata cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand cumperi seturile de lenjerii pentru hotel. Un ultim sfat este de a tine cont de raportul dintre pret si calitate. Cand acesta este unul rentabil, nu poti decat sa fii satisfacut de alegerea facuta. Recomandarea mea este lenjerii-hotel.ro. Gasesti aici o gama diversificata de seturi de lenjerii pentru hoteluri, alaturi de alte produse hoteliere necesare.


Leave a Reply