Meci in Trivale

Asa cum am mai spus, am plecat la meci cu un prieten, cu Sharpe, si asta la fel, dinamovist.

Bineinteles ca nu puteam sta si noi ca orice iubitor de fotbal normal la cap, undeva la tribune. Nu frate, noi, suporteri infocati, la peluza, cu galeria la zmardeala. Suporterii din Capitala nu ajunsesera inca la stadion.
Jandarmi peste tot, noi, imbracati din cap pana-n picioare in alb-rosu in fata stadionului. Ii zic tovarasului de dragoste fotbalistica sa intram dracu in masina pana vine galeria ca sa nu ne-o luam pe costumas. In fine in vreo 15 minute apar dinamovistii. Noi, miejii, ne dam jos si incepem si noi sa strigam de bine Stelei si ne alaturam grupului de suporteri veniti din Bucuresti.

Sa mergem pe stadion. In dreptul peluzei rezervate galeriei echipei oaspete ne opresc jandarmii si ne iau la puricat. Apropo, unii din jandarmi cred ca au alte orientari sexuale de la atatea verificari. Ne verificau si ne impingeau pe o usita de 90 de cm direct in peluza. Imbulzeala, nervi, cam ce se intampla pe stadioanele romanesti. Am ajuns, am scapat!

Prin fata noastra, treceau localnicii, iubitori ai echipei alb-violete, dar unii dintre ei mai putin inspirati, imbracati in haine cu insemnele Stelei. Alti nervi, alte imbulzeli, mult sex oral, d-astea. Culmea, cel ce se aproviziona cu carne din galeria dinamovista era un prieten de-al nostru, dar de, dac-avea hemoroizi. De, smecheria se plateste!

Incepe meciul, bla, bla, bla, hai Dinamo, hai Dinamo! Gooooooooooooooollllllll Dinamoooooo! Fericire, nebunie!

In dreapta galeriei un grup de stelisti agita spiritele, ne ureaza mult noroc cu degetele mijlocii ridicate. Astia de la Bucuresti o iau razna!

Pfooooaaaa gol FC Arges, pfoooooaaaa. Incepe iadul! Incep sa zboare torte si scaune din galeria dinamovista!

E clar, o luam pe coaja!

… asta mi-am spus! La un  moment dat se arunca cu un rand intreg de scaune, nu cu cate o bucata. In momentul ala i-am spus tovarasului meu s-o stergem ca incepe macelul. Si asa a si fost!

Nici n-am parasit bine peluza ca jandarmi au si intrat in suporteri. Frate zburau tot felul de obiecte prin aer, ziceai ca e carnaval. Am luat-o serios la pas pana la masina! Ne-am urcat in masina si am rasuflat usurati!

-Am scapat cumetre!

Nici n-am terminat bine de zis ca vad un grup de vreo 60-70 de dinamovisti fugind spre noi si n-am apucat sa fac vreo miscare ca erau langa masina. Jandarmii dupa ei! Eram in mijlocul bataliei.

-Da-i in spate, da-i in spate mai repede!

In momentul ala masina s-a umplut instantaneu de un fum inecacios.

-Ne-au dat foc sa moara mama! Murim!!! striga Sharpe disperat.

Eram cacati pe noi! Am dat in spate repede si am taiat-o in tromba de acolo.Nu, nu luasem foc, era o fumigena aruncata sub masina. Oricum, pana acasa n-am oprit si iar am zis ca nu mai am ce cauta in galerie.

Shhh, incet, sa nu ne auda nimeni! Sharpe, ba, Sharpe, cand mai mergem la un meci?


Leave a Reply