Newsletter

Nu stiu daca v-am spus dar sunt un gurmand inrait, imi place sa mananc, ma bucur de felul in care arata o mancare, imi place sa asociez mancarea cu vinul, in fine, sintetizand, sunt un gurmand desavarsit.

Ca orice mancau bineinteles ca m-am si abonat la tot felul de newsletter-uri pe teme culinare.

Frate astia cu site-uri de mancare, retete etc. sunt diabolici… Ba frate sunt diabolici va spun eu. Sunteti abonati la d-astea?Nu?!

Sa va spun de ce sunt sadici. Inainte de sarbatori iti trimit tot felul de newsletter-uri cu retete de cum sa prepari masa de Craciun, cum sa pregatesti porcu’ bineinteles si ala in stil traditional si stilu’ traditional in stil traditional bucovinean, maramuresean si in toate stilurile traditionale din toate zonele geografice ale Romaniei. Toate cele mai sus mentionate sunt insotite de poze frate ca sa mori de pofta. La toate astea iti mai trantesc si cateva poze cu tot felul de prajituri la fel de traditionale de-ti fac fractura la papilele gustative numai cand vezi pozele.

Vine Craciunu’ si normal ca macar una din retete ai aplicat-o si tu ca doar nu degeaba esti abonat la newsletter,  oricum apetitu’ a luat-o razna…de la poze.

Dupa Craciun, dupa ce ai bagat in tine toate nebuniile si bineinteles cu pofta lu’ Piedone primesti alt newsletter cu titlul  “7 modalitati de a slabi sanatos”… in care iti explica ce nu ar trebui sa mananci, in principiu cam tot ce ai mancat tu de Craciun, gen “traditionale”.

Ba dintr-o data blocaj renal frate. Incepi sa ai mustrari de constiinta, sa nu te mai suferi, faci “sex oral” cu tine, frate ajungi sa te blestemi…pentru ce? Pentru un newsletter de rahat…

Imi vine in cap chiar acum bancu’ ala cu rata: “rata-i dracu’ cu newsletter-ul vostru”…


Leave a Reply