Nicio baie nu e prea mica

Baile nu sunt intotdeauna la dimensiunea la care vrem sa fie. Casele mai vechi nu au intotdeauna aceeasi metri patrati precum cele noi, iar baile din trecut ar putea fi considerate prea mici la standardele de azi.

Cu toate acestea, cresterea dimensiunii unei astfel de incaperi nu este intotdeauna o optiune, astfel ca a va asigura ca baia arata la fel de mare pe cat se poate, este important. Iata cateva sfaturi pentru a crea o baie care pare mai mare decat este in realitate.

Profitati din plin de spatiul de dus

Dusul este un loc minunat pentru a adauga mai multe module de stocare si sa dea iluzia de spatiu mai mare. Rafturile incastrate pot fi adaugate in nisele peretilor sau incercati sa adaugati o un scaunel incastrat de relaxare. Corpurile de iluminat sunt de asemenea importante: cu cat ai mai multa lumina, cu atat va parea mai mare dusul. Observati cum usile de dus din sticla, inalte pana la plafon ajuta sa adaugi lumina reflectorizanta, de asemenea.

Modele pot face un spatiu sa para mai mare

Baile mici pot beneficia de tapet cu model. Veti dori sa luati in considerare cu atentie modelul si culorile, dar, in general, sa acoperiti peretii, si in acest caz, plafonul, poate crea iluzia de mai mult spatiu pe perete. Daca sunteti strans cu bugetul, incercati o pictura cu o matrita.

Utilizati spatiul de perete in mod eficient

Dulapurile de medicamente sunt o modalitate foarte buna de a adauga mai multe posibilitati de stocare intr-un spatiu ingust. Acest spatiu de stocare suplimentar va ajuta la mentinerea blaturilor curate, ceea ce face aspectul unei bai sa para mai mare si mai organizata.

Dulapurile de medicamente vin in toate dimensiunile si stilurile, cum ar fi cele cu oglinda sau dulapuri incastrate. Cautati in magazine pe cele care se potrivesc cel mai bine spatiului si bugetului.

Profitati de sticla

Sticla, fie intr-o fereastra, o usa de cabina de dus sau oglinda, poate avea un impact foarte mare in cantitatea de lumina adusa unui spatiu. Cu cat este mai luminos un spatiu, cu atat pare mai mare. Sticla reflectorizanta, cum ar fi oglinzile, poate, de asemenea atrage mai multa lumina in camera si crea iluzia de mai mult spatiu.

Ori de cate ori este posibil, utilizati cea mai mare oglinda si ferestrele pentru spatiul din baie. In cazul in care intimitatea este o problema, incercati un stor de fereastra care inca permite luminii sa intre.

 


Leave a Reply