Piscine de vanzare – forma, design si cost

In acest articol vom scrie despre piscine de vanzare, design, cost precum si despre durata de construire sau de viata a acestora, insa si despre siguranta piscinelor, mai ales in cazul acelor familii care au membri de varste mai fragede. Asadar, inainte de a va decide asupra carui tip de piscina dorit sa o cumparati si sa o montati este necesar sa adresati urmatoarea intrebare, iar aceasta intrebare nu este legata de cost, caracteristicile piscinei in materie de forma, dimensiuni, lungime, adancime sau latime. Este necesar sa va intrebati daca aveti in plan sa ramaneti pentru o perioada mai lunga de timp in casa dumneavoastra sau nu. Daca nu, atunci poate o piscina ingropata nu reprezinta cea mai buna solutie, intrucat mutarea unei piscine ingropate reprezinta o operatiune foarte grea si uneori chiar imposibila. Pe de cealalta parte, cu toate ca piscinele de vanzare supraterane nu au fost menite sa fie transportate, ele pot sa fi dezasamblate, ambalate si transportate fara a suferi daune majore.

Asadar, atunci cand doriti sa va cumparati o piscina trebuie sa luati in considerare design-ul acesteia si trebuie sa il aveti in minte inainte de a vizita chiar si o companie de piscine. In acest sens puteti sa va documentati online cautand diverse imagini cu piscine, pentru a putea merge la magazin cu o imagine deja intiparita in minte. Puteti sa va uitati la cateva sute de imagini cu piscine, alegeti si imprimati cateva dintre ele, 4 sau 5 si pe care puteti sa le discutati cu firma de piscine ieftine pe care ati ales-o.

In plus, design-ul si forma piscinei trebuie sa tina cont si de utilizarea piscinei, astfel incat daca doriti sa inotati mai toata ziua probabil ca ar trebui sa va orientati catre o piscina cu forma dreptunghiulara. Insa daca doriti ca piscina sa fie un prilej de distractie atat pentru familie cat si pentru prietenii dumneavoastra, puteti lua in considerare si alte tipuri de forme sau de adancimi. In acest sens ar trebui sa tineti minte faptul ca piscinele de vanzare supraterane niciodata nu vor avea adancimi mai mari decat cele ale piscinelor ingropate.

La capitolul cost, o piscina supraterana, cum ar fi una gonflabila nu va avea niciodata un cost mai mare decat cea a unei piscine ingropate, pretul putand varia de la cativa zeci pana la cateva sute de euro. Daca pentru acelasi pret se adauga si o structura rezistenta cum ar fi din metal sau otel, pretul poate sa se tripleze. In ceea ce priveste o piscina ingropata insa, in functie de design, forma, dimensiuni si alte accesorii optionale cum ar fi o cascada, o insula sau o instalatie de inot contracurent, pretul poate sa inceapa de la cateva mii de euro pana la cateva sute de mii de euro.


Leave a Reply