Romania vs. Olanda

In poarta cred ca-s clare lucrurile, Tatarusanu pare in forma, cu Turcia a avut cateva parade de senzatie si una peste alta e singurul portar titular la echipa de club.

In sfarsit avem si noi o linie de fund cu care pot spune ca nu toc morcov la fiecare atac al echipei adverse. Rat pare ca incepe usor usor sa reintre in forma care-l facuse sa intre in atentia Barcelonei, Goian e la maturitate fotbalistica fiind imperial in aparare, Chiriches incepe sa intre in angrenajul echipei chiar daca in fata unor jucatori de valoare si-a aratat cateva lacune, iar Tamas e surpriza placuta pregatita de Piturca fiind din punctul meu de vedere cel mai bun jucator in meciul cu otomanii.

Despre cuplul de mijlocasi centrali despre care vorbeste toata lumea, eu cred ca Pintili-Bourceanu e cea mai buna combinatie chiar daca individual Lazar e mai bun decat amandoi. Intre cei doi s-au format deja automatisme, se completeaza unul pe celalalt si fac risipa de efort pe durata intregii partide. Pe flancuri lucrurile nu sunt destul de clare, daca in dreapta Torje e de neinlocuit, in stanga eu cred ca va intra Mutu, in timp ce Stancu va juca in spatele lui Marica.

Ramane de vazut daca am avut dreptate sau daca Piturca mai scoate ceva din jobenul lui norocos.

Ahhh, am uitat sa va spun ca diseara sunt pe stadion…
HAI ROMANIA!!!


Leave a Reply