Salon cu epilare definitivă în Bistrița și alte servicii din alte orașe, disponibile pe Stailer

Epilarea corporală este un proces pe care multe femei îl dezbat în ziua de astăzi. Unele spun că se epilează din pură plăcere, le place să-și simtă pielea fină, altele spun că se simt bine în pielea lor, doar că se simt constrânse atunci când ies în public și aleg să facă acest lucru. De cealaltă parte sunt cele care nu se epilează și nici nu țin cont de părerea oamenilor, pentru că spun că este o alegere ce ține fix de convingerile fiecăruia.

Indiferent care este părerea ta despre acest lucru, totuși trebuie să știi în caz că vrei să faci o recomandare unei prietene, de faptul că pe platforma Stailer poți găsi un salon cu epilare definitiva in Bistrita sau în alt orașe. Stailer are acoperire în 40 de orașe, deci nu ar exista nicio problemă în găsirea unui salon în apropiere de tine.

Aplicația sau site-ul îți stau la dispoziție

Căutarea unui salon a devenit mult mai practică de când Stailer a luat naștere. Din dorința de a ușura vizibil acest proces de căutare/programare a unui tuns, coafat etc, Stailer s-a impus și a schimbat puțin regulile. Cu un singur click te poți programa la un salon bine cotat unde beneficiezi de serviciul dorit.

Este chiar un proces ușor în care ambele părți au de câștigat. Selectezi orașul în care te afli și alegi unul din lista disponibilă. Acolo vei observa serviciul dorit, alături de prețul lui. Acesta nu se schimbă atunci când vii fizic în salon, iar tu plătești fix cât ai văzut pe site.

Tratamente anticelulitice, epilare cu ceară sau definitivă, toate aceste servicii se fac la un salon specializat. Pe platforma Stailer se înregistrează doar salone ce prestează servicii calitative, deci nu ai de ce să-ți faci griji.

Aplicația îți reamintește când ai programarea

Dacă alegi să descarci aplicația Stailer disponibilă în App Store, Google Play sau App Gallery ai mai multe avantaje decât crezi. În primul rând, este gratuită și poți face câte programări vrei tu fără vreun cost suplimentar. Ba chiar poți face programări și pentru altcineva.

În al doilea rând, dacă alegi să te loghezi folosind contul de Facebook, o poți seta să-ți reamintească de fiecare dată ora programării în ziua stabilită. În acest fel nu uiți niciodată când trebuie să treci pe la salon, iar în cazul în care nu poți ajunge ai posibilitatea de anula tot de acolo și să te programezi în altă dată disponibilă.

În al treilea rând, prin intermediul recenziilor lăsate de tine, poți ajuta alți utilizatori ce sunt în căutarea unor servicii asemănătoare sau diferite, de ce nu – aici gasesti un barbershop in Bistrita.

Ținând cont de părerea ta atmosfera din salon se poate îmbunătăți, dacă este cazul. Stiliștii și cosmeticienii țin cont de acestea și fac tot posibilul să se plieze pe nevoile fiecărui client, așa că nu ezita să lași o recenzie după vizita în salon. Experiența ta este care poate da încredere unui nou client, în a apela la serviciile salonului ales.

Contact:

support@stailer.ro


Leave a Reply