Sfaturi pentru a avea mai multe sanse la pariuri

Febra jocurilor, respectiv posiblitatea de a castiga sume considerabile de bani cu usurinta constituie aspecte de actualitate. Iata deci un motiv plauzibil pentru care tot mai multi romani participa la pariuri sportive. Acestia sunt cautarea de ponturi care sa le aduca – daca s-ar putea peste noapte – castigurile dorite. Nu a zis nimeni ca nu este posibila o astfel de realizare, insa totul tine de noroc, respectiv de strategiile de pariere aplicate.

Sunt anumite aspecte care dicteaza insa sansele de castig, de care este bine sa tii cont pentru a fi cat mai aproape de succes. Gasesti in randurile de mai jos cateva sfaturi sau ponturi pariuri, aerisit punctate, dupa care sa te ghidezi.

Limiteaza-te la un numar echitabil de evenimente

Chiar daca in jur vezi persoane care pariaza poate la peste 20 de meciuri, nu te lasa furat de moment. Sansele ca acestia sa obtina si castiguri in urma lor sunt destul de scazute. Cu cat pariaza mai mult pe un bilet, cu atat are sanse mai reduse de a castiga. Desigur, asta nu inseamna ca ar trebui sa te limitezi la un singur meci. Un numar rezonabil, sa zicem de cel mult 5 meciuri iti ofera sanse mai favorabile decat daca ai depasi aceasta cifra.

Ai in vedere alegerea unor cote rezonabile

Banuiesc ca stii cum sta treaba cu diversele cote pe care le poti primi cand pariezi. Ai in vedere sa nu te arunci spre una prea crescuta, cum ar fi cota 100 pentru ca stii care sunt sansele de a castiga.  Fii intotdeauna rezolnabil in aceasta privinta. Cota 2 este preferata si totodata o recomandare, cu toate ca se poate intampla ca si cu una de 1,10 – de exemplu, sa castigi.

Ai grija sa nu cazi in extreme

Cand spun asta nu ma refer doar la aspectele deja mentionate. Spre exemplu, suma pe care planuiesti sa o investesti in bilete ar trebui sa fie una moderata. Cand investitia este prea mare, pierderile vor fi pe masura.

Raporteaza-te mereu la bugetul disponibil si incearca sa te limitezi la acesta. Cand exagerezi s-ar putea sa te indatorezi pe termen lung si sa regreti decizia pripita.

”Graba strica treaba”

Oricat de entuziasmat esti de pariuri si cat de captivat este de ponturi pariuri diverse, sa stii ca nu este necesar sa plasezi in permanenta bilete – cel putin nu in fiecare zi. Incearca sa astepti ziua cand ofertele sunt vaste, respectiv cand numarul evenimentelor este suficient de mare pentru a putea alege.

Nu reprezinta decat o pierdere de timp pariurile in acele zile cu evenimente putine, mai ales despre care nu stii nimic. Nu uita, ca rabdarea este de aur. Atunci cand pariezi strategic sansele de a-ti implini visul cresc insemnat.

Orienteaza-te spre pariurile online

S-ar parea ca constituie o maniera mai profitabila de castig varianta parierii online. Motivele pentru care ai putea sa faci asta sunt numeroase. In primul rand, faptul ca este o alternativa comoda si ca nu mai trebuie sa mergi la casa de pariuri pentru a pune bilet este convenabil.

Cand faci o investitie in asta, nu trebuie sa mai depui efortul de a scoate banii din cont pentru ca acestea sunt restrasi direct. La fel se intampla si in cazul in care castigi – banii se livreaza direct in contul personal.

Ai posibilitatea de a paria chiar si cand meciurile sunt in plina desfasurare. Este un aspect care atrage pentru ca le poti vizualiza direct. In functie de platforma aleasa, ai parte si de bonusuri destul de consistente. In orice caz, e cert ca avantajele sunt mai multe cand pariezi online decat atunci cand mergi direct la agentie.

Ai in vedere aceste sfaturi atunci cand doresti sa pariezi, respectiv tine cont de aceste ponturi sportive si imbunatateste-ti sansele de castig. Pe cota2.ro gasesti mai multe aspecte despre domeniul pariurilor sportive.


Leave a Reply