Si-au amintit de obarsie

De ziua nationala a Indiei, autointitulatul Rege al Tiganilor, Cioaba vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu pregatirea celui mai mare “shah hai mas”, o mancare traditionala indiana.

Cica o tona ar avea continutul ceaunului urias, mancare pregatita de Asociatia Rromilor Nomazi.

Ce trebuie sa retinem noi? Faptul ca petrecerea organizata are loc odata cu Ziua Nationala a Indiei si faptul ca astia au o asociatie numita Asociatia Rromilor Nomazi.

Frate, deci trebuie analizat! Ziua Indiei…ma bucur nespus ca sarbatoresc conlocuitorii nostri ziua acestei tari, imi da o oarecare liniste, oamenii au avut sentimente de apartenenta,chiar seamana cu aia numai ca sunt mai grasi si au Mercedes. Faptul ca au o Asociatie a Rromilor Nomazi ma linisteste si mai mult, asta inseamna ca nu au uitat faptul ca trebuie sa calatoreasca, doar sunt nomazi.

Acum sa le punem cap la cap…Ba baieti ia luati-o voi spre India ca sa fiti mai aproape de petrecerile dedicate Zilei Nationale. Promitem sa va insotim pana la granita ca sa fim siguri ca nu patiti ceva. Asa veti intra sigur in Cartea Recordurilor cu cea mai mare bucurie provocata in acelasi timp celor mai multi oameni, aproximativ 20 de milioane.


Leave a Reply