Trei locuri ce pot fi vizitate gratuit in Praga

Praga este una dintre destinatiile deloc ieftine din Europa, insa, datorita locurilor frumoase, aceasta reuseste sa atraga atentia miilor de turisti ce ii trec pragul. Cu toate acestea, in ciuda costurilor destul de mari, asta nu inseamna ca nu puteti gasi si locuri ce pot fi descoperite gratuit, fara a plati sume exorbitante.

Iar in cadrul acestui articol ce vom face noi va fi sa va prezentam trei dintre aceste locuri, pe care le puteti vizita in mod gratuit. Sunteti curios? Daca da, atunci haideti sa le descoperim impreuna!

Catedrala Sfantul Vitus

Catedrala Sfantul Vitus este una dintre cele mai impresionante constructii din Praga, dar si mandri pentru localnici. In plus, aceasta poate fi vizitata gratuit, insa doar pe jumatate. In cazul in care doriti sa o vizitati integral, va trebui sa platiti un bilet de intrare de 27 de euro de persoana.

Cu toate acestea, in cazul in care totusi va faceti curaj sa vizitati intreaga catedrala, va recomandam sa ii acordati macar o zi, pentru ca aveti multe lucruri de vazut si de descoperit. Chiar daca veti spune ca este o simpla constructie, interiorul este cu adevarat spectaculos.

Podul Carol

Un alt loc ce merita vazut este Podul Carol, cunoscut ca fiind cel mai aglomerat pod din Praga. Chiar daca veti spune ca nu aveti ce vedea, lucrurile nu stau deloc asa. De-a lungul podului puteti admira statui din secolul al XVII-lea, dar si picturi superbe, realizate de pictorii din Praga.

Iar pentru ca experienta sa fie completa, pe tot parcursul plimbarii veti putea audia melodii linistitoare, datorita tinerilor muzicieni ce isi fac simtita prezenta. Din pacate, pe acestia ii puteti descoperi mai mult in perioada serii, caci atunci incep adevaratele concerte ce merita vazute si auzite.

Zidul lui John Lennon

Daca va doriti sa va incarcati cu energie pozitiva, ci siguranta trebuie sa vedeti zidul lui John Lennon, un loc care inspira pace si unitate. In plus, toate acestea sunt expuse intr-o maniera plina de culoare, deci, daca sunteti amator de fotografie, nu trebuie sa ratati acest zid, pentru ca este unul cu totul atipic, fata de ceea ce suntem noi obisnuiti.

Mai mult decat atat, in cazul in care sunteti si un fan John Lennon, acest obiectiv turistic trebuie sa se regaseasca pe lista dumneavoastra. De asemenea, asa cum am mentionat, locul este absolut gratuit, insa, este si destul de popular in randul turistilor.

La finalul articolului…

Pentru ca experienta sa fie una completa, este nevoie si de un mijloc de transport, nu-i asa? Iar pentru ca vorbim de un concediu relaxant, automat eficienta si confortul sunt elementele principale pentru un transport ireprosabil.

De aceea, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de siguranta si eficienta unei masini impecabile! Mai mult decat atat, pentru un plus de siguranta si confort, puteti apela la serviciile de inchirieri auto din Timisoara cu sofer, oferite tot de compania Novum. Sigur nu veti regreta!


Leave a Reply